Aplicabilități

Combinând Culoarea și Atingerea. Promovând incluziunea, siguranța și independența.

Companiile, instituțiile și brandurile care susțin alfabetul Scripor sunt în avangarda incluzivității, aplicând și incluzând alfabetul tactil al culorilor în produsele și serviciile lor, oferind o mai mare independență persoanelor cu deficiențe de vedere, facilitând o mai bună înțelegere a lumii și oferindu-le o calitate mai bună a vieții.

În contextul unei lumi în rapidă schimbare, alfabetul tactil al culorilor poate și va juca un rol important în asigurarea faptului că noile produse și servicii sunt luate în considerare pe baza Designului său Universal de la început.

Cu alfabetul Scripor, milioane de obiecte fără diferențiere de culoare sunt multiplicate în trilioane de combinații pentru persoanele nevăzătoare, daltoniste și cu deficiențe de vedere, transformându-le din clienți aproape inexistenți în clienți mulțumiți care se întorc.

Alfabetul Scripor – Primul cub Rubik codificat prin culori accesibil din lume.

Cortexul nostru vizual se suprapune cu modul în care creierul nostru înregistrează atingerea. Alfabetul Scripor este proiectat pentru a crea acces la o varietate de instrumente pentru incluziunea socială, profesională și culturală, învățare creativă, educație, orientare și joacă. Exemple sunt:

Împreună putem crea o lume mai incluzivă.

Skip to content